ДУЖе талановита СНІЖАННА ЄГОРОВА в Тернополі

 ДУЖе талановита СНІЖАННА ЄГОРОВА в Тернополі

ДУЖе талановита СНІЖАННА ЄГОРОВА в Тернополі

На запрошення ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області» до Файного 30 січня із майстер-класом «Чого хоче жінка» завітала відома українська теле- і радіоведуча, акторка Сніжана Єгорова.

У його рамках відома, вольова, глибока й талановита українка презентувала власне творіння «ВОНА. Чому швейцарський годинник завжди показує точний час».

«Книжка написана для соціально активних, успішних, креативних і орієнтованих на сімейні цінності жінок, які розуміють, що саме вони - двигун прогресу і джерело розвитку і процвітання в суспільстві, оформлена знаковими ілюстраціями і є закликом до розвитку і розуміння соціальної значущості жінок України, - заінтригувала. - Кожна сторінка стала закликом до поліпшення якості життя суспільства в цілому і формування нових цінностей, які дадуть нашим дітям шанс пишатися власною країною».

Детальніше про книгу – сама ж Сніжання Єгорова розповіла в програмі «Така як є» телеканалу «Тернопіль1». Відверто, емоційно, по-жіночому...

До слова, як зазнаачє організаторка заходу, віцепрезидентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Ольга Навроцька,
частину коштів, зібраних під час майстер-класі, передано для благодійного проєкту художниці Зоряни Олендер.
#ДУЖ_в_Тернопільській_області
#Ділові_Жінки_України
#Сніжанна_Єгорова_ДУЖ_Тернопіль


Джерело

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

У Тернополі постане пам'ятник Михайлу Головку

"Збитий льотчик" Михайло Головко

... Лисий продовжує борзіти...